Längtan om en utomlandsresa

Ja, nu är man allt bra sugen på att komma iväg utomlands. Känna värmen, bada i poolen, äta buffé varje kväll och bara ha det gött. En del har säkert lite ångest inför semestern eftersom vi fortfarande inte kan åka utomlands på samma vis som vi har kunnat göra tidigare år innan pandemin. Men vi är faktiskt inte så ledsna i vår familj trotsallt. Förra sommaren tog vi nämligen beslutet om drömmen. Drömmen om att bygga pool. Detta kan vara det bästa beslutet vi tagit någonsin och vi är så himla nöjda.

Processen gick ganska snabbt eftersom min man är grävmaskinist. Med andra ord gjorde vi hela förarbetet själva och behövde inte ta in någon extern part för att göra detta åt oss. Däremot så hade vi lite ont i magen inför själva monteringen av poolen men såg i sista sekund att vi hade en återförsäljare av pooler som kunde hjälpa oss på precis det vis som vi önskade.

Pool – monterat och klart

Nämligen Poolmakarna. Pool – monterat och klart, blev vår räddning förra sommaren när vi kände att vi bara ville få bygget klart. I och med att det ändå kvarstod altanbygge så var det helt fantastiskt att få poolen färdig utav någon annan. På så vis slapp vi allt slit innan själva poolen blev klar och kunde i princip bada direkt trots att inte altanen var färdig. Vi blev dessutom mer taggade på att bygga klart altanen nu när poolen ändå var på plats.

Vi behöver med andra ord inte känna någon längtan efter utomlandsresor. Förutom kanske då värmen, buffén på kvällen och ledigheten. För så kan man ju inte leva och tyvärr bor vi ju i Sverige. Därför passar vi på att värma upp poolen lite extra för att åtminstone ha lite utomlandskänsla så att det faktiskt går att bada trots att det inte är 30 grader i luften! J