El & Hissteknik när det behövs som mest

Häromdagen när jag skulle lämna dokument till ett företag som ligger i huset bredvid oss så, lat som man är, stod jag och väntade på hissen. Även fast det inte känns så högt upp, där jag skulle lämna dokumenten, så är det ändå på högsta våningen med en hemsk spiraltrappa upp. Kanske kan jag snart börja skylla på att jag är höjdrädd, men jag orkade verkligen inte pallra mig upp för dessa trappor just idag. Istället klickade jag ned hissen och väntade på att få gå in och åka 5 våningar upp.

Men så hände det som inte fick hända, vi var mellan våning 4 och 5 och helt plötsligt stannar den precis som om jag var framme. Jag har inte åkt denna hiss så många gånger så jag antog bara att jag var framme men när jag väl skulle öppna dörren så tog det stopp. Ni kan ju egentligen lista ur kommande reaktion på egen hand och givetvis åker jag aldrig mer den hissen igen.

Men, så illa var det inte

För när jag väl stod där, fast mellan två våningar, så får jag tag i en trevlig kille på MSW Service. Det är ett företag i Kävlinge som jobbar med El & hissteknik och snabbt som blixten var dem på plats och kunde vinka till mig genom fönstret där jag satt fast mellan två våningar. Jag blev genast lugn och MSW Service berättade att dem är där för att hjälpa mig ut.

Jag insåg då att hisservice är en otrolig viktig del för att kunna ha en hiss som är säker och felfri i drift. Givetvis så kan en hiss stanna men det är naturligtvis inte meningen. Dem löste detta på knappa 20 minuter, och jag var ute igen – men numera tar jag alltid trapporna.

Kommentarer är stängda.