Använd massageolja till ditt förspel

Letar du efter inspiration till ditt sexliv? Då har du kommit till rätt plats på internet. I dagens inlägg har jag nämligen tänkt att skriva om hur man kan nyttja massageolja som glidmedel.
För flertalet personer är massageolja bara en olja som underlättar för dig när du ska massera en partner. Men det finns flertalet användningsområden till denna spännande olja. Jag vill här nedan tips dig om några sätt som du kan använda massageolja som ett element i ert förspel.

1. Sätt på lugn musik och smörj in din partner
Mitt första tips går ut på att du när din partner kommer hem ska överraska hen med att släcka ljuset, be hen lägga sig i sängen. Sedan ber du din partner som ligger i sängen förväntansfullt att klä av sig. Du sätter sedan igång musiken, öppnarflaska och börjar långsamt smörja in din partner i massageoljan. Upplevelsen kommer bli både ladda och spännande. Det bästa är att ni inte kommer kunna hålla er borta från varandras kroppar!

2. Smörj in dig själv med massageolja
Ett annat sätt att använda massageolja är att du ber din partner komma in i rummet. Du ber sedan din partner att sätta sig ner i ett hörn i rummet. Du ska sedan långsamt klä av dig dina kläder. Sedan inför din partners åsyn börjar du långsamt att smörja in din kropp med massageoljan. Din kropp kommer att få en glansig, erotisk och sensuell utsida. Din partner kommer få kämpa med att hålla fingrarna borta från dig.

3. Ge din partner en erotisk massage
Ett tredje sätt att använda massageolja som förspel är att ge din partner en oförglömlig erotisk massage. Smörj in honom på de mest erotiska delarna, låt honom sukta efter dig och det viktigaste: låt din partner inte få dig innan han är riktigt kletig och insmord.
Som du märker finns det flertalet olika sätt att applicera massageolja på din partner. Det är bara du som sätter fantasin på gränserna! Trevlig njutning med dessa tips!