När drömmen blir sann

Jag skrev här för några veckor sedan och berättade om vår flytt till Stockholm, en helt livsförändrande flytt för oss som jag verkligen längtar till. Vi börjar nu säga hejdå till allt här hemma i Borås, på fredag gör jag min sista dag på jobbet och redan nu lever vi i ett hav av flyttkartonger. Men jag klagar inte för fem öre, jag har mycket att se fram emot och tack vare Snabbostad.se fick vi sökt på Hyresrätt Stockholm väldigt snabbt och slapp krångla med att köpa något i all hast.

Det som gör hela drömmen ännu mer fantastisk är att jag nu dessutom fått dela med mig av sökningen av hyresrätt Stockholm till min allra bästa vän. I fredags hörde hon nämligen av sig om ett jobberbjudande hon fått och i all hast berättade hon då även att jobbet är i Stockholm. Hon ringde till mig mest för att få ur all panik i kroppen som hade kommit i och med beskedet men också för att hon visste att Snabbostad.se hade hjälpt oss så himla bra.

Hennes och min dröm

Det hela blir med andra ord till vår dröm. Hon tackade nämligen ja till jobbet och var uppe i huvudstaden och signade ett kontrakt igår. Dessutom fick hon i samband med detta besked om att det fanns en ledig hyresrätt i närheten där hon ska jobba och inte nog med allt så ligger den bara 5 minuter från vår lägenhet. Vi kan med andra ord bara springa över till varandra, eller rulla som vi skojade om… 🙂

Ibland kan man inte tro att saker är sant, detta är just en sådan situation. Allt bara faller på plats och egentligen borde man väl förbereda sig för en motgång. Men vet ni vad? Den tar jag när den väl kommer!