Min nya favoritshop

Jag har hittat en ny favoritshop på nätet. Det är Teknikproffset, som har ett jätteutbud av grejer som man inte visste att man behövde.

De har allt från teknikprylar till leksaker och hudvård. Och det är också ganska billigt.

Störst är de nog på mobil- och datortillbehör. De har alla typer av kablar man kan behöva och till mobilen har de skydd och skal till de flesta modeller.

Hushållsapparater

En av mina favoritavdelningar är den med hushållsapparater. Där hittade jag en frukt- och svamptork där jag kan torka äppelringar och även tomater. Vi fick så himla mycket tomater i år att vi inte hinner äta upp dem och då kan man torka dem och ha i grytor längre fram.

Jag har även bytt ut min gamla ärvda köksassistent mot en ny med fler funktioner och lite kompaktare och smidigare konstruktion.

Sportprylar

Teknikproffset har även massor av sporttillbehör. Både jag och min man har köpt aktivitetsarmband här. Dessutom hittade min man en mattermos, något som vi saknat i 10 år efter att jag slagit sönder vår gamla av glas. Den nya är i stål och kan inte slås sönder. När vi ger oss ut på dagsvandringar är det skönt att ha något varmt att stoppa i magen. Och det kan vi göra utan att behöva dra med oss trangiaköket eller tända en brasa. I termosen brukar vi lägga varmkorv eller soppa. Med bröd till blir det en bra lunch.

Jag kan varmt rekommendera Teknikproffset, de har alltid levererat snabbt och det har hittills aldrig blivit fel. Dessutom är det alltid roligt att surfa runt och kolla in alla prylar, det finns mycket att titta på. Och en del saker förstår man inte ens vad de är till för…

Enda nackdelen är att det är lätt att shoppa lite för mycket. Allt ser ju roligt ut och så tänker man att just den där prylen kommer jag att ha nytta av.