Måste köpa nya barnskor

Det är snart sommarlov och grabbarna mina kan knappt vänta på att få sluta skolan och vara ute varje dag och leka. De bara älskar att springa runt ute på gräsmattan och i skogen strax intill vårt hus. Problemet är att deras skor håller snart på att falla sönder av allt användande, jag måste köpa nya barnskor till dem. Helst ska det vara skor som de kan ha på sig året runt, då jag aldrig riktigt har gillat att ha säsongsskor som bara används under ett par månader på året. Givetvis måste man ha separata vinterskor som tål den bitande kylan och håller ute all snö. Däremot tycker jag att man kan ha på sig samma skor under våren, sommaren och hösten.

Iallafall de barnskor som jag kommer att köpa kommer jag köpa online. Då grabbarna hatar att gå i butiker är det lättare att beställa skorna online. Jag vet redan vad pojkarna har för skostorlek, så det är bara att höra med dem om vilka färger deras nya skor ska ha. De brukar säga att skorna ska vara blåa eller röda, men det skadar inte att fråga, man vet ju inte ifall de har hittat en ny färg att ha som favorit.