I mellandagarna är det bara Only som gäller

Snart är det jul och med julen kommer alla mellandagsreor. I år har jag tänkt att handla, och jag har siktat in mig på en specifik sak, modekläder från Only. Only är ett klädmärke med snygga kläder för kvinnor som vet vad de vill ha, och vet hur de får det. Anledningen till varför jag har valt att endast köpa kläder från företaget Only är för mina väninnor hade köpt några plagg, och de såg ursnygga ut. Det är därför jag bara måste ha ett par eller två.

Att jag väntar till mellandagarna för att köpa kläderna har att göra med att jag just nu har lite ont om pengar, inget allvarligt (att ha en bil som krånglar kostar), men det är ändå så att jag måste prioritera en del. Då julen snart är på intåg, valde jag att lägga pengar på mina syskonbarn istället. Då de fortfarande är små nog att uppskatta julen och alla julklappar, tror jag att de kommer bli överlyckliga när de öppnar paket från mig.

Jag får lön den 25e december, första dagen på mellandagsrean, vilket är perfekt. Jag kan därmed redan på juldagsmorgonen beställa de Only kläder jag vill ha. De kläder jag har kollat på är framförallt de olika topparna de hade. Hade även varit bra med ett par nya snygga byxor som passar till topparna. Vilka toppar och byxor jag väljer att köpa får jag se under rean. Vill inte bestämma mig innan jag vet hur mycket rabatt jag kan få på kläderna. Får jag jättelite rabatt på de kläder jag redan valt ut, så kommer jag bara få svårt att bestämma mig.

Jag hoppas iallafall att jag inte behöver spendera mer än kanske 2 till 3000 kronor på kläder under mellandagarna. Spenderar jag mer än 3000 kronor kommer januari inte bli en rolig månad om jag ska vara helt ärlig.