Pappersprinsen tog min dotters klass till deras drömresemål

Jag brukar inte i vanliga fall berömma några företag på min blogg, eftersom detta kan medföra till att jag gör gratisreklam. Men nu måste jag bara skriva av mig lite och berätta om något roligt som inträffade min dotter. Min dotter och hennes klass har längre drömt om att få komma iväg på någon klassresa. Hela klassen har satt i någon form av system att tjata på sina föräldrar att ge pengar. Men alla vi klassföräldrar har lika envetet satt oss emot förslaget att skänka pengar till baren. Vi vill ju inte på något sätt lära dem att man utan arbete kan få saker i livet. Av den anledningen tog jag kontakt med företaget, Pappersprinsen, som erbjuder ungdomar möjligheter att börja sälja olika former av produkter. De får redan god provision på allt det säljer. Sagt och gjort. Jag valde att kontakta dem. Efter några dagar kom ett jättepaket till mitt företag innehållande massor av julpapper.
Ungdomarna skulle alltså ut och börja sälja detta nu. Jag var lite tveksam till hur det i ärlighetens namn skulle gå. Men efter några veckor hade alla julpapper tagit slut. Avkastningen på detta var också sjukt stort. De fick hela 50 % provision på allt som de sålde! På halvt skoj funderade jag över om jag också kunde börja sälja detta. Hur som helst, så fick ungdomarna väldigt mycket pengar, vilket innebar att nu skulle få möjligheten att åka på en resa utomlands. Allt tack vare denna grymma försäljning som Pappersprinsen erbjöd oss.
Om en vecka åker de tillsammans med sitt lag på en cup i London. Man blir så glad när det går bra för ungdomar. Det är ju någonstans detta som ger mig som vuxen också glädje i livet.