Mysig julbelysning & julmusik

Nu är det snart jul, vad härligt. Jag är den typen av människa som får julkänslor när jag äter sill på midsommar och sedan bara längtar hela sommaren och hösten, det är årets höjdpunkt! Julmusiken, julmaten och faktiskt mörkret! Jag tycker det är rätt skönt att det är mörkt när man vaknar och kan sitta i halvmörkret och äta sin frukost och sakta komma till liv. Dock är det väldigt viktigt att har riktigt stämningsfull och mysig julbelysning. Det ska inte vara ”kallt” ljus utan lite färgtoner som ger en mjukare framtoning och det ska inte vara skolbespisningljust utan lite mer avslappnat. Jag har letat runt på nätet en del efter vad jag ska köpa i år för att bättra på ljuset hemma och hittade faktiskt en hel del på Stayhome som var riktigt fint, kolla in deras sida om julbelysning, där hittar man mycket snyggt. Något annat jag måste ta hem inför helgen är lite rengöring och annat för min årliga putsdag där jag förbereder den gamla Volvon inför vintern. Om man håller efter sina bilar så biter inte salt och annat skräp som man får på dem så här års och bilarna håller flera årtionden! Behöver ni köpa in lite arbetskläder att jobba i rekommenderar jag Tranemo Workwears sajt om arbetskläder med  många bra tips och framförallt kvalitativa produkter!

Over and out, jag kommer tillbaka på bloggen lika troget som julen kommer vart år!