Män som förändras när de har fått det de vill ha

Jag kom precis över den här artikeln på Expressen, ”När Harry träffade Meghan blev han en helt annan person” (https://www.expressen.se/noje/kungligt/nar-harry-traffade-meghan-blev-han-en-helt-annan-person/). Det är precis det som jag pratar om hela tiden. När män får det de vill ha så förändras de till något helt annat.

Om du inte tror mig, titta bara på Harry. Fotografen Arthur Edwards säger att Harry brukade vara en lekfull person som ”skämtade och skrattade”. Sedan träffade han Meghan och blev en helt annan person. Det är ärligt talat väldigt sorgligt att se.

Tyvärr har jag sett det här för många gånger för att det ska vara en tillfällighet. Män som får det de vill ha och sedan ändrar sig. De slutar umgås med sina vänner, de ändrar sitt intresse och beteende. Det finns ingen som helst anledning att förändras bara för att man träffar någon.

Kanske är det så att män känner sig säkrare när de har någon att skydda eller stötta. Kanske de tror att de kan fokusera mer på att skapa en familj. Men det är inte så att man ska ändra vem man är bara för att man har träffat någon. Det är bättre att man är sann mot sig själv. Var dig själv, håll dig själv och ha dina egna intressen.

Kärlek är inte ett fängelse. Kärlek är ett val som man ska göra för att få njuta av livet. Man ska inte nödvändigtvis ändra sig för att någon annan ska tycka om en. Man ska söka efter någon som tycker om en för vem man är. Det är då man är lyckligast – när man är sig själv och inte är rädd för att ändra sig.

Kärlek är vacker, men det är inte något som man ska låsa sig själv till. Man ska alltid ha det som ett val och inte som ett fängelse. Jag tror att alla kan hitta en person som de blir lyckliga med, utan att ändra sig för att möta någons förväntningar.

Så, ja, det här är något som händer i verkligheten. Det är något som vi alla borde försöka undvika. Jag hoppas att de som läser det här inser att det är bättre att man är ärlig och omtänksam mot sin partner, oavsett vilken situation man befinner sig i.

Har du någon gång upplevt det här? Lämna gärna dina tankar i kommentarerna nedan.

Kommentarer är stängda.